zondag 22 februari 2009

De gymnasten van APG gaan een aantal drukke weken tegemoet.

Tijdens het weekend van 28 februari en 1 maart nemen onze A-gymnasten deel aan de provinciale voorronde van Limburg en Vlaams-Brabant in Hasselt, de tweede selectiewedstrijd voor het Vlaams Kampioenschap.

Woensdagochtend 4 maart gaan zij aan boord van het vliegtuig dat hen naar Portugal zal brengen waar zij zullen deelnemen aan de Maia International Acro Cup. Donderdag is het podiumtraining, vrijdag en zaterdag zijn het de kwalificatierondes. Hopelijk zien we ook nog enkele van onze gymnasten aan het werk tijdens de finales op zondag.
Aan deze internationale wedstrijd nemen 23 clubs uit 7 verschillende landen deel. Ook TK Werchter en TK Sta Paraat Hasselt zullen daar de Belgische kleuren verdedigen.

Maandag keren we weer terug naar huis en een week later vindt dan de laatste provinciale voorronde plaats in Oosterzele.

Ondertussen zitten onze B en C gymnasten ook niet stil. Wanneer de A's in Portugal zitten vindt ook voor hen de laatste kwalificatiewedstrijd voor het Vlaams Kampioenschap plaats in Gent.

Het zal dus een drukke periode worden, maar we kijken er allemaal heel hard naar uit.
We zullen jullie, zoals steeds, via deze blog op de hoogte houden van hoe de gymnasten het er vanaf brengen.

groetjes

Geen opmerkingen:

Free counter and web stats